Kulturskolan bolle

3 maj 2017

Dags att söka till kulturskolan

Nu är det dags att söka till Kulturskolan inför höstterminen 2017! Här kan du läsa om alla olika kurser som finns på Kulturskolan i Bollebygds kommun och hur du gör för att ansöka om plats.

Verksamheten på Kulturskolan sker i samarbete med Härryda kommun. Det
innebär bland annat att du som bor i Bollebygds kommun även kan söka
till övriga kurser på Härryda kulturskola.

Instrumentalspel från årskurs 3 och uppåt

Vi erbjuder undervisning på gitarr, elbas, piano och trummor. Spelar du hos oss hjälper vi dig att utvecklas inom musiken och du får också tillfälle att spela tillsammans med andra. Du som ska börja i årskurs 3 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Undervisningen sker främst på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid. Piano- och gitarrundervisning kan också erbjudas på övriga skolor i anslutning till skoldagen.

Teater årskurs 2-6

Tycker du att det är roligt med teater? Då är Kulturskolans teatergrupper något för dig!

Vi gör teaterövningar, improvisationer och föreställningar. På vägen utvecklar du din fantasi, din spontanitet och ditt mod att stå inför publik. Du som ska börja i årskurs 2 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Teaterundervisningen sker på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid.

Dans årskurs 2-6

Att dansa ger energi, glädje och gemenskap! I Kulturskolans dansgrupper arbetar vi med teknik och komposition som leder fram till uppvisningar och föreställningar. Du som ska börja i årskurs 2 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Dansundervisningen sker på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid.

Kulturskolan i Härryda

I mån av plats kan du som vill spela ett blås-eller stråkinstrument, sjunga eller gå en bildkurs delta i någon av alla de kurser som finns på Kulturskolan i Härryda.  Undervisningen sker främst i Mölnlycke men vissa kurser finns också i kommunens övriga orter på eftermiddags- och kvällstid.

Gå in på hemsidan, www.harryda.se/kulturskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mer information!