Företag, stöd och rådgivning

I Bollebygds kommun finns genuina småföretagartraditioner, låga mark- och fastighetspriser och en väl utbyggd kommunal service. Här har du som företagare nära till beslutsfattarna. Tillsammans med näringslivet och företagen arbetar kommunen för att höja kvalitet och service för ett bättre företagsklimat.

Vi vill vara en snabb och flexibel samarbetspartner. Målet är att senast 2018 vara bland de 50 högst rankade kommunerna i Svenskt Näringslivs företagsranking.

Kommunens näringslivspolicy

Kommunens näringslivspolicy beskriver vad vi strävar mot när det gäller näringslivsfrågor. Vi har som mål att ge god service åt företag, skapa goda förutsättningar för nyetableringar, stödja samverkansformer och utvecklingsprojekt och utveckla vår samverkan med företagen i kommunen.

Näringslivssekreteraren - din väg in i kommunen

Vår näringslivssekreterare är vägen in i kommunen för dig som företagare, för att du på ett snabbt och enkelt sätt ska få rätt kontakter inom kommunen eller bland aktörer som jobbar med stöd och service för företag.

Ann-Marie Nilsson, näringslivssekreterare

Ann-Marie Nilsson
Näringslivssekreterare
Telefon: 033-430 55 33
E-post: ann-marie.nilsson@bollebygd.se

Vår näringslivssekreterare hjälper dig bland annat med:

  • Förenklade myndighetskontakter och hjälp till rätt beslutsväg
  • Tips om ledig mark och lokaler för verksamhet
  • Hjälp med kontakter om kommunala tillstånd
  • Hjälp att hitta rätt blanketter

Vill du ha information från oss?

Är du intresserad av att få information från kommunen som är av intresse för dig som företagare. Det kan vara information om frukostmöten, föreläsningar, nya lagar och om att starta eget. Fyll gärna i formuläret med dina kontaktuppgifter. Formuläret går till vår näringslivssekreterare.Kontaktperson *
User information